Δραστηριότητες  »   Εφημερίδα (2008)  »  Αρ. Φύλλου 2

Αθλητικά

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

   Η Φαλάνη έχει 2 ομάδες, τον Φαλανιακό και τον Σμόλικα.

   Ο δύο ομάδες της Φαλάνης δεν τα πάνε καθόλου καλά φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ καθώς ο Σμόλικας βρίσκεται την τελευταία θέση με 5 βαθμούς και ο Φαλανιακός στη 12η με 19 βαθμούς.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

   Με καινούργιο προπονητή τώρα πλέον στο πάγκο της ομάδας και με 19 βαθμούς στις 17 πρώτες αγωνιστικές θα παλέψει όπως όλα δείχνουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία του. Ενώ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με δύο νίκες, στα επόμενα παιγνίδια ακολούθησε πτωτική πορεία και έφθασε μέχρι εδώ και άμα συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να υποβιβασθεί.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ

   Σε πολύ άσχημη θέση βρίσκεται και ο Σμόλικας και με μόλις 5 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση. Η ομάδα του Σμόλικα τελείωσε τον πρώτο γύρο με μόλις 2 βαθμούς κι όλα έδειχναν ότι θα υποβιβασθεί αν συνέχιζε έτσι. Αλλά με ο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη από τον Αμπελωνιακό, ομάδα που βρισκόταν στην 2η θέση. Αυτή η νίκη έδειξε ότι ο Σμόλικας είναι ώρα να ανακάμψει. Αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί στην επόμενη αγωνιστική ηττήθηκε ε 3-0 από τον Ηρακλή Χάλκης.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

   Με τον Πυργετό να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας διαφορά 8 βαθμών από τον δεύτερο Π.Ο. Ελασσόνας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Επίσης ο Αμπελώνας με τρεις Φαλανιώτες στο δυναμικό του τα πηγαίνει εξαιρετικά και οι υπόλοιπες ομάδες ακολουθούν, με το πρωτάθλημα να έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Περιεχόμενα