Δραστηριότητες  »   Εφημερίδα (2008)  »  Αρ. Φύλλου 2

Ζώδια

   Ο ρατσισμός είναι μια θεωρία η οποία ταξινομεί ιδιαίτερα κληρονομικά και εξωτερικά μορφολογικά χαρακτηριστικά στις ανθρώπινες φυλές.

ΚΡΙΟΣ
   Οι πλανητικές θέσεις είναι θετικές για εσάς. Εκμεταλλευτείτε το! Περιορίστε τον εγωκεντρισμό σας. Θα ανακαλυφτούν σκληρές αλήθειες που θα φέρουν προβλήματα.
   Οι παρορμήσεις οδηγούν σε υπερβολές συγκρατηθείτε! Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε ισορροπία. Οι αδέσμευτοι δε θα μείνουν ασυγκίνητοι από τις γνωριμίες που θα κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
  Χαρακτηρίζεστε από μια σταθερότητα. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε προτού καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις. Έχετε τον τρόπο να καλύπτετε τις ανάγκες με έξυπνες κινήσεις. Θα απολαύσετε μια προσωπική επιτυχία. Κάποιοι θα ξαναζωντανέψουν αναμνήσεις από σχέσεις που σημάδεψαν τη ζωή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
   Θα εμπλουτίσετε το δυναμικό σας με νέες ιδέες. Οπλιστείτε με υπομονή. Απελευθερώστε την σκέψη σας. Γίνετε ιδεαλιστές. Σχέσεις που δεν στηρίχθηκαν στην ειλικρίνεια και στο σεβασμό δεν έχουν διάρκεια. Το καλοκαίρι οι διακοπές σας θα είναι υπέροχες με νέες γνωριμίες και ερωτικές επιτυχίες. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
   Το 2008 σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές. Φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας Η σεξουαλικότητά σας θα είναι έντονη και θα σας παρασύρει σε επιπόλαιες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα αυξήσετε τις ερωτικές σας κατακτήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμες σχέσεις.

ΛΕΩΝ
   Διανύετε μια κρίσιμη και ενδιαφέρουσα περίοδο. Βελτιώστε τις πλευρές που υστερούσαν στο παρελθόν. Επιθυμία σας είναι να ταξιδέψετε σε άγνωστους τόπους. Τα δεδομένα της καλοκαιρινής περιόδου σας φτιάχνουν το κέφι. Τη φετινή άνοιξη εμφανίζεστε εγκάρδιοι και γοητευτικοί. Ένα νέο πρόσωπο ίσως κάνει την εμφάνισή του στην προσωπική σας ζωή! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
   Το 2008 φέρνει μια εσωτερική αλλαγή. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί σε κατάσταση σύγχυσης. Η ρομαντική σας διάθεση θα ικανοποιήσει τον/την σύντροφό σας. Γοητεύετε τους πάντες. Βλέπετε τους άλλους μέσα από ένα ροζ φόντο. Παρασύρεστε εύκολα με αποτέλεσμα την εξαπάτηση.

ΖΥΓΟΣ
   Θα αισθάνεστε ανικανοποίητοι και θα εκφράζετε τα παράπονα σας. Τίποτα δεν σταματά την γοητεία σας. Θα είστε μονίμως στην πρίζα. Αφεθείτε. Αποκατάσταση των φθαρμένων σχέσεων. Μην αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας ελέγξουν προκαλεί δυσκολίες σε κάποιες υποθέσεις. Η αισιοδοξία θα είναι βασικό συστατικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
   Θα συνυπάρχουν τα θετικά και ευνοϊκά γεγονότα. Οι αναποδιές ρίχνουν την ψυχολογία σας. Η δημιουργικότητά σας αναδεικνύεται με πολλές μορφές. Έρχεστε κοντά στον σύντροφό σας και η επικοινωνία μαζί του λύνει τις παρεξηγήσεις. Τέλος, θα είστε πολύ ερωτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
   Το περιβάλλον άλλοτε σας θαυμάζει και σας ζηλεύει. Κάντε σχέδια, τολμήστε με θάρρος. Χρησιμοποιείστε τη λογική σας. Η επιμονή θα σας χαρίσει τόλμη. Βελτιώστε τα αισθηματικά σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν εναλλαγές σχέσεων. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας αυτό το καλοκαίρι. Σας περιμένουν επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
   Εμφανίζεστε δυναμικοί. Κάνετε υπομονή. Μην μελαγχολείτε. Μην κοιτάτε προς τα πίσω. Οι αδέσμευτοι θα αναπτύξουν κάποια σχέση. Οι δεσμευμένοι θα παρασυρθούν σε ακρότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
   Οι αδέσμευτοι θα βρείτε όλα όσα ζητάτε. Οι αισθηματικές ευκαιρίες έρχονται! Είστε γοητευτικοί, τολμηροί και σίγουροι για την αισθηματική σας ζωή. Ο νους σας θα είναι πανέτοιμος. Θα βρείτε άμεσες λύσεις για τα προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
   Θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για την πρόοδο και την εξέλιξη. Φωτίζεται κάθε πτυχή της ζωής σας. Θα έχετε καλές ευκαιρίες. Για τους αδέσμευτους θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος.

Περιεχόμενα