Το Γυμνάσιο & Λύκειο Φαλάνης Ευχαριστούν την ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε.

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Φαλάνης ευχαριστούν την ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λυσαρίδη, για την έμπρακτη στήριξή τους με πλούσιο ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό που παρέδωσαν στα σχολεία μας την περασμένη Παρασκευή 23-02-2024.

Τους ευχαριστούμε θερμά, γιατί αν και δραστηριοποιούνται έξω από την περιοχή της Θεσσαλίας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας και με περίσσια ανθρωπιά συνέβαλαν με τον καλύτερα δυνατό τρόπο στην επίλυση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα σχολεία μας εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών του περασμένου Σεπτεμβρίου, με την αντικατάσταση κατεστραμμένου εξοπλισμού, σημαντικότατου για τη ορθή λειτουργία των σχολικών μας  μονάδων.

Στο χώρο του σχολείου βρέθηκαν για την παραλαβή του εξοπλισμού, εκτός από τη διευθύντρια του Γυμνασίου, κ. Ευαγγελία Ψαρρού, και το διευθυντή του Λυκείου, κ. Αθανάσιο Δρογκούλα, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Δημήτριος Λεωνιδάκης, και Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Βλαχούλης, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της κοινότητας Φαλάνης, κ. Κωνσταντίνος Λυγούρας.

Τον εξοπλισμό παρέδωσαν για λογαριασμό της ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. , οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βήκας, Γενικός Διευθυντής, Ορθόδοξος Μπακιρτζής, Αν. Γενικός Διευθυντής και η κ. Άννα Αποστολά, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση