Τσίκνισαν στο Γυμνάσιο Φαλάνης

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του γυμνασίου Φαλάνης το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στον αύλειο χώρο του σχολείου εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να τηρήσουν το έθιμο τσικνίζοντας και διασκεδάζοντας.

Ειδικά για τους μικρούς μαθητές ήταν μία καλή ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα, όπως διαμορφώθηκε για τους περισσότερους μετά την πλημμύρα του Σεπτεμβρίου -θύμα της οποίας είχε πέσει και το ίδιο τους το σχολείο με αποτέλεσμα οι μαθητές μέχρι το τέλος του 2023 να περιφέρονται σε γειτονικά σχολεία-  και να προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τις σκληρές μνήμες εκείνης της περιόδου.

Οι γονείς των μαθητών αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά της επιχειρήσεις Φ. Παπαγεωργίου P.F.S. και KASSIDIS MEAT, για τη δωρεά των κρεάτων της εκδήλωσης. Τέτοιες ενέργειες ενισχύουν την αισιοδοξία γονέων και μαθητών.

Επίσης, ο σύλλογος διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τους εύχονται καλές Απόκριες.